Museovierailu

Meille on tärkeää, että museossa voi vierailla turvallisesti. Toivomme kaikkien vierailijoiden huomioivan ohjeemme, joita päivitämme tarvittaessa viranomaisten ohjeiden mukaan. Lue lisää täältä.

Saapuminen

Valtakunnallinen Työväentalomuseo sijaitsee Riihimäellä, Peltosaaren kaupunginosassa. Matkaa rautatieasemalle ja kaupungin keskustaan on n. 500 m. Keskustasta päin tullessa museo on heti Peltosaaren sillan jälkeen vasemmalla. (kartta)

Työväentalomuseon pihassa on tilaa muutamalle autolle. Suuremmille ryhmille ja tapahtumien yhteydessä suosittelemme käyttämään viereistä Jäähallin P-aluetta.

Aukioloajat

Museo on perinteisesti avoinna Vapunpäivästä syyskuun loppuun sunnuntaisin klo 12 – 16. Lisäksi museo on avoinna mm. Riihimäen Museoiden yönä ja Riihimäki-päivän juhlallisuuksien aikaan.

Ryhmille museo on avoinna sopimuksen mukaan. Museolla voi myös järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia.

Pääsymaksu

Museovierailta ei peritä pääsymaksua. Museon kassaan voi halutessaan lahjoittaa vapaaehtoisen avustuksen.

Esittelystä ryhmille peritään maksu sopimuksen mukaan.

.

Kauppa

Hyvin Pienessä Museokaupassa on myynnissä pieniä muistoesineitä ja pieni vaihteleva valikoima työväenliikkeeseen liittyvää kirjallisuutta ja muuta materiaalia.

Hyvin Pienen Museokaupan tuotteita voi tilata myös postitse ja toisinaan saatat nähdä meidät myös erilaisissa työväenliikkeen tilaisuuksissa.

Ryhmille

Ryhmille museo on avoinna sopimuksen mukaan. Museolla voi myös järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia.

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvasta vierailusta ja esittelystä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@tyovaentalomuseo.fi.

Sijainti

Valtakunnallinen Työväentalomuseo
Hj Elomaankatu
11130 Riihimäki

Yhteystiedot ja kartta