Museo avoinna – Museoiden yö

Muutaman vuoden poissaolon jälkeen Museoiden yö saapuu jälleen kaupunkiin entistä ehompana! Museoiden yö-tapahtumassa ovat mukana Suomen Lasimuseo, Museokeskus Riemu (Riihimäen taidemuseo ja Riihimäen kaupunginmuseo), Suomen Metsästysmuseo ja Valtakunnallinen Työväentalomuseo.

Museoiden yön tapahtumiin on kaikissa museoissa vapaa pääsy. Samalla on mahdollisuus tutustua museoiden runsaaseen näyttelytarjontaan. Kaikista museoista voi lisäksi kerätä illan aikana leimoja museopassiin, täyden passin palauttaneiden kesken arvotaan museoiden tuotepalkintoja!

Museoiden yönä kaikkiin tapahtumassa mukana oleviin museoihin on vapaa pääsy.

Valtakunnallinen Työväentalomuseo  

Klo 17–21 Perinteisiä puuhia lapsille museon sisätiloissa – etsi ja löydä, ratko ja väritä

Klo 17–21 Perinteisiä pihapelejä lapsille museon pihamaalla (säävaraus) – renkaanheittoa ja muita piha-aktiviteetteja

Klo 17–17.30 ja klo 18–18.30 Kesänäyttelyn ”Työväentalo museossa – Työväentalomuseossa” esittely. Historioitsija, kotiseutuneuvos Tero Tuomisto.

Alkuillasta museon pihalla myynnissä muurinpohjalettuja vanhanajan tyyliin. Sisäänpääsy ja muu ohjelma maksuton, muurinpohjaletuista peritään pieni maksu.

Näyttelyt: Työväentalo museossa – Työväentalomuseossa. Kesänäyttelyssä tutustutaan Työväentalomuseon syntyvaiheisiin ja kerrotaan työväentalojen rakentamisesta sekä taloilla tapahtuneesta toiminnasta.


Valtakunnallinen Työväentalomuseo on avoinna kesäsunnuntaisin heinäkuun alusta syyskuun loppuun klo 12-16.

Tervetuloa vierailulle!

Date

17.05.2024
Expired!

Time

17:00 - 21:00

Lisätietoja

Lue lisää

Sijainti

Valtakunnallinen Työväentalomuseo
Lue lisää