Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna

Työväentalomuseo on avoinna kesäsunnuntaisin 1.5. - 30.9. klo 12 - 16. Aukioloaikoina museoon on vapaa pääsy. Ryhmille museo on avoinna sopimuksen mukaan.

Lue lisää...

Näyttelyt

Esillä olevan perusnäyttelyn lisäksi museolle kootaan kesäajaksi vaihtuvia näyttelyitä työväenliikkeen historiasta sen toiminnan eri alueilta.

Lue lisää...

Lahjoitukset

Työväentalomuseo ottaa vastaan sen kokoelmiin sopivia työväentalojen ja työväenliikkeen historiaan liittyviä esinelahjoituksia sekä mm. lippuja, kirjoja ja valokuvia.

Lue lisää...

Museon kesä 2017

Lisätty 29.04.2017

Työväentalomuseon kesänäyttelyksi kootaan tänä vuonna "100 vuotta työtä ja tasa-arvoa" -näyttely.

Kesänäyttelyn pääosassa ovat vuonna 1917 alkaneet tapahtumat, kuten lain säätäminen tunnin työpäivästä sekä kunnallislaki ja siihen liittyvästä kunnallisvaalilaki, joka takasi mm. yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden myös kunnallisvaaleissa. Lisäksi näyttelyssä esitellään 100 vuotista edistyksellistä osuuskauppatoimintaa.

 

Kesänäyttely avataan Museoiden Yönä 20.5.2017, jolloin Työväentalomuseo on muiden kaupungissa toimivien museoiden lailla avoinna klo 17 - 22. Muina aikoina museo on avoinna Vapusta syyskuun loppuun sunnuntaisin klo 12 - 16. Lisäksi museo on avoinna Riihimäki-päivänä 11.9. ja ryhmille sopimuksen mukaan.